Συνδεθείτε σαν πελάτης

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης που σας έχουν δοθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στη περιοχή μελών

Ενημερώσεις

κατεβάστε τις ενημερώσεις των εφαρμογών σας εύκολα και γρήγορα.

Προσωποποιημένη Ενημέρωση

Ενημέρωση αποκλειστικά για κάθε μέλος για θέματα που τον αφορούν

Σύνδεση Πελατών
  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Αρχική / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Άριστη κατάρτιση για το προσωπικό σας!

Σημαντική παράμετρος για την σωστή λειτουργία των εφαρμογών μας είναι όχι απλά η εξοικείωση των χρηστών με το λογισμικό που χρησιμοποιούν αλλά η κατάρτιση του προσωπικού στο αντικείμενό τους


Βασικός στόχος της ADAsoft αποτελεί η σχεδίαση εφαρμογών με εξαιρετικά απλές λειτουργίες χειρισμού χωρίς όμως να στερούνται λειτουργικότητας. Οι υπεύθυνοι εκπαίδευσης της εταιρείας πέραν της εξοικείωσης των χρηστών με το χειρισμό του λογισμικού που χρησιμοποιούν, εμβαθύνουν στην επεξήγηση των διαδικασιών που οι εφαρμογές καλούνται να αντιμετωπίσουν έτσι ώστε οι χρήστες να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση του αντικειμένου που καλούνται να αναλάβουν.

Έτσι με γνώμονα όχι απλά την εκπαίδευση των χειριστών αλλά την κατάρτιση του ανθρωπίνου δυναμικού της επιχείρησής σας, η ADAsoft προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες εκπαίδευσης, προκειμένου η άρτια κατάρτιση του προσωπικού σας να συμβάλλει στη βέλτιστη λειτουργία της μονάδας σας. Η συσσωρευμένη εμπειρία από την πολυετή ενασχόλησή μας με τους κλάδους δραστηριοποίησης των πελατών μας, δίνουν τη δυνατότητα στο εξειδικευμένο προσωπικό μας να παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης υψηλής προστιθέμενης αξίας.  Οι υπηρεσίες εκπαίδευσης που παρέχει η ADAsoft είναι οι παρακάτω:

Εκπαίδευση λογισμικού ανάπτυξης ADAsoft κατά την εγκατάσταση του

Η εταιρεία μας με την εγκατάσταση των προϊόντων της προσφέρει λεπτομερή εκπαίδευση των χρηστών πάνω στις λειτουργίες του εγκατεστημένου λογισμικού είτε στον χώρο της επιχείρησης ή στο κέντρο εκπαίδευσης της ADAsoft. Για την εκπαίδευση αυτή δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση καθώς συμπεριλαμβάνεται πάντοτε στο κόστος απόκτησης και παρέχεται για απεριόριστο αριθμό χρηστών.

Εκπαίδευση λογισμικού κατόπιν παραγγελίας (On Demand)

Οποτεδήποτε απαιτηθούν από τους πελάτες μας επιπλέον υπηρεσίες εκπαίδευσης είτε λόγω πρόσληψης νέου προσωπικού ή λόγω αλλαγής σημαντικών παραμέτρων στον τρόπο λειτουργίας μιας εφαρμογής, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας είναι πάντα έτοιμο να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη εκπαίδευσης. Η ADAsoft πέραν των εκπαιδευτικών τμημάτων που τακτικά οργανώνει είναι πάντοτε σε θέση να παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης σε στελέχη και χρήστες των εφαρμογών της όποτε αυτό απαιτηθεί. Για σκοπούς εκπαίδευσης μικρής κλίμακας οι υπηρεσίες αυτές μπορούν να παρέχονται και εξ’ αποστάσεως.

Εκπαίδευση σε νέες λειτουργίες και εκδόσεις των εφαρμογών

Η ADAsoft στην προσπάθειά της να παρέχει στους πελάτες της πιο πλήρεις και εύχρηστες εφαρμογές ενσωματώνει διαρκώς στα συστήματά της τις νέες λειτουργίες που προκύπτουν από την συσσωρευμένη εμπειρία που απορρέει από την επικοινωνία με το ευρύτατο πελατολόγιό της αλλά και από ενδεχόμενες αλλαγές της νομοθεσίας που αφορούν τις επιχειρήσεις των πελατών της. Με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές της, η ADAsoft κρατά τους πελάτες της πάντα ενήμερους για θέματα εκπαίδευσης που είναι απαραίτητα σε περιπτώσεις σημαντικών αναβαθμίσεων λογισμικού ή αλλαγής διαδικασιών στη χρήση των εφαρμογών της.