Συνδεθείτε σαν πελάτης

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης που σας έχουν δοθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στη περιοχή μελών

Ενημερώσεις

κατεβάστε τις ενημερώσεις των εφαρμογών σας εύκολα και γρήγορα.

Προσωποποιημένη Ενημέρωση

Ενημέρωση αποκλειστικά για κάθε μέλος για θέματα που τον αφορούν

Σύνδεση Πελατών
  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Αρχική / ΛΥΣΕΙΣ / για Τουριστικές Μονάδες / Λύσεις για Κάμπινγκ

Λύσεις για Κάμπινγκ

Έχετε Κάμπινγκ; Έχουμε τις λύσεις

Με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών σας αναπτύξαμε αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του χώρου μία πρωτοποριακή σουίτα προϊόντων για την διαχείριση των ιδιαίτερων διαδικασιών λειτουργίας των μονάδων κάμπινγκ


Η εταιρεία μας σήμερα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού διαχείρισης ρεσεψιόν για κάμπινγκ. Διαθέτει τη μοναδική ολοκληρωμένη λύση που καλύπτει τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των σύγχρονων μονάδων κάμπινγκ ανεξαρτήτως μεγέθους, οργάνωσης, και φάσματος υπηρεσιών που προσφέρουν. Εκτός από τη διαχείριση της ρεσεψιόν μιας μονάδας κάμπινγκ προσφέρονται επιπρόσθετες λύσεις που αφορούν διαχείριση χώρων εστίασης και λιανικής πώλησης, έλεγχο προσβασιμότητας και αυτοματοποίησης διαδικασιών, κορυφαίο σχεδιασμό ιστοσελίδων καθώς και online κρατήσεις που ανεβάζουν την προβολή της τουριστικής σας μονάδας σε άλλο επίπεδο.

Το eCamping που αποτελεί το κεντρικό προϊόν διαχείρισης ρεσεψιόν κάμπινγκ, αναπτύχθηκε από προσωπικό με μακρόχρονη εμπειρία στο τομέα έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η λειτουργία ενός κάμπινγκ. Είναι σχεδιασμένο με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία λογισμικού έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις ενώ ταυτόχρονα να προσφέρει ευελιξία και ευκολία στη χρήση.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του κορυφαίου λογισμικού μας eCamping για περισσότερες λεπτομέρειες!!