Συνδεθείτε σαν πελάτης

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης που σας έχουν δοθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στη περιοχή μελών

Ενημερώσεις

κατεβάστε τις ενημερώσεις των εφαρμογών σας εύκολα και γρήγορα.

Προσωποποιημένη Ενημέρωση

Ενημέρωση αποκλειστικά για κάθε μέλος για θέματα που τον αφορούν

Σύνδεση Πελατών
  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Αρχική / ΛΥΣΕΙΣ / Λύσεις για Κατασκηνώσεις

Λύσεις για Κατασκηνώσεις

Η μοναδική λύση για Διαχείριση Κατασκηνώσεων

Μετά από απαίτηση επαγγελματιών του χώρου αναπτύχθηκε μία πρωτοποριακή σουίτα προϊόντων για την διαχείριση των ιδιαίτερων αναγκών λειτουργίας των κατασκηνωτικών μονάδων


Η εταιρεία μας σήμερα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού διαχείρισης ρεσεψιόν για κατασκηνώσεις. Διαθέτει τη μοναδική ολοκληρωμένη λύση που καλύπτει τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των κατασκηνωτικών μονάδων ανεξαρτήτως μεγέθους, οργάνωσης, και φάσματος υπηρεσιών που παρέχουν.  Εκτός από τη διαχείριση της ρεσεψιόν μιας κατασκηνωτικής μονάδας προσφέρονται επιπρόσθετες λύσεις που αφορούν έλεγχο προσβασιμότητας και αυτοματοποίησης διαδικασιών.

Το eCamping που αποτελεί το βασικό προϊόν διαχείρισης ρεσεψιόν κατασκήνωσης, αναπτύχθηκε από προσωπικό με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η λειτουργία μιας κατασκήνωσης. Είναι σχεδιασμένο με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία λογισμικού έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις ενώ ταυτόχρονα να προσφέρει ευελιξία και ευκολία στη χρήση.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του κορυφαίου λογισμικού μας eCamping για περισσότερες λεπτομέρειες!