Συνδεθείτε σαν πελάτης

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης που σας έχουν δοθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στη περιοχή μελών

Ενημερώσεις

κατεβάστε τις ενημερώσεις των εφαρμογών σας εύκολα και γρήγορα.

Προσωποποιημένη Ενημέρωση

Ενημέρωση αποκλειστικά για κάθε μέλος για θέματα που τον αφορούν

Σύνδεση Πελατών
  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Αρχική / ΛΥΣΕΙΣ / Λύσεις για Διαχείριση Στόλου

Λύσεις για Διαχείριση Στόλου

Ολοκληρωμένο σύστημα
Η εταιρεία μας διαθέτει την πλέον ευέλικτη και εύχρηστη λύση στην αγορά λογισμικού διαχείρισης ενοικιαζόμενων οχημάτων, σκαφών και άλλων μηχανημάτων. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των σύγχρονων επιχειρήσεων του κλάδου ενοικιάσεων ανεξαρτήτως μεγέθους, οργάνωσης, και φάσματος υπηρεσιών που προσφέρουν. Εκτός από τη διαχείριση των ενοικιάσεών σας προσφέρονται επιπρόσθετες λύσεις που αφορούν online κρατήσεις καθώς και τον σχεδιασμό ιστοσελίδων κορυφαίας σχεδίασης για την επιχείρησή σας.

Ευχρηστία & ευελιξία
Το σύστημα προσφέρει άμεση εξοικείωση στο χειριστή, ανεξάρτητα από τις ικανότητές του και την εμπειρία του σε αντίστοιχα συστήματα. Ο σχεδιασμός του βασίζεται στη λειτουργικότητα και την ευχρηστία, αφού μέσα σε λίγα λεπτά ο χρήστης το χρησιμοποιεί με άνεση και σιγουριά.

Στατιστικά & έλεγχος
Η ασφάλεια και ο έλεγχος επιτυγχάνονται μέσα από τις καθημερινές αναφορές ενοικιάσεων, καθώς και μέσα από ειδικές αναφορές καταγραφής των κινήσεων των χειριστών. Για κάθε ενοικίαση γνωρίζουμε την ώρα και το χειριστή που την πραγματοποίησε, την ώρα εισαγωγής κάθε πελάτη ή υπηρεσίας, τυχόν ακυρώσεις κρατήσεων, ώρες έκδοσης αποδείξεων, τρόπους πληρωμής, καθώς και πληθώρα άλλων στοιχείων που αποτελούν δυνατά εργαλεία για την πληροφρόρηση κάθε επιχείρησης.

Λειτουργικότητα
Η προσφερόμενη λύση της ADAsoft συνδυάζει την απλότητα στη χρήση και την ευκολία εκμάθησης μαζί με την πληρότητα των δυνατοτήτων και λειτουργιών.  Ενδεικτικά αναφέρουμε δυνατότητες που αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα της λύσης που προσφέρουμε όπως καινοτόμο σύστημα κρατήσεων, σύστημα διαχείρισης στόλου / εξοπλισμού, δυνατότητα πολλαπλών τιμοκαταλόγων και παραμετροποιήσιμων εκπτώσεων, έκδοση και εκτύπωση voucher και αποδείξεων, πληθώρα στατιστικών, διαχείριση πληρωμών και οφειλών από πελάτες, καθώς και πολλών επιπρόσθετων λειτουργιών που την καθιστούν μία από τις πληρέστερες λύσεις της αγοράς.

Συνδεσιμότητα
Η προσφερόμενη λύση διαχείρισης ενοικιάσεων οχημάτων δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με οποιαδήποτε εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης μέσω online γέφυρας ή αποστολής αρχείων διασύνδεσης προς λογιστικά γραφεία ή διαχειριστές εμπορικών εφαρμογών.  Επιπλέον έχει τη δυνατότητα τροφόδότησης από την εφαρμογή online κρατήσεων eReservation που διαθέτει η ADAsoft καθώς και από τρίτους παρόχους αντίστοιχων εφαρμογών έτσι ώστε το εσωτερικό σύστημα κρατήσεων της επιχείρησης να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο με τις κρατήσεις της εταιρείας από τους πελάτες της στο διαδίκτυο.

Το eRental αποτελεί το κεντρικό προϊόν της λύσης που προσφέρουμε για τη διαχείριση ενοικίασης αυτοκινήτων.  Πατήστε εδώ για να επισκεφθείτε τη σελίδα της εφαρμογής και για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες.