Συνδεθείτε σαν πελάτης

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης που σας έχουν δοθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στη περιοχή μελών

Ενημερώσεις

κατεβάστε τις ενημερώσεις των εφαρμογών σας εύκολα και γρήγορα.

Προσωποποιημένη Ενημέρωση

Ενημέρωση αποκλειστικά για κάθε μέλος για θέματα που τον αφορούν

Σύνδεση Πελατών
  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Αρχική / ΛΥΣΕΙΣ / για Τουριστικές Μονάδες / Λύσεις για Ενοικιαζόμενα δωμάτια

Λύσεις για Ενοικιαζόμενα δωμάτια

Δεν χρειάζεται να είσαι πια ειδικός...

Με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών των επιχειρήσεων ενοικιαζόμενων δωματίων αναπτύξαμε ιδαίτερα προσιτές λύσεις που καλύπτουν τις απαιτήσεις λειτουργίας μιας μονάδας μέσω εξαιρετικά απλού χειρισμού


Η εταιρεία μας διαθέτει την πλέον ευέλικτη και εύχρηστη λύση στην αγορά λογισμικού διαχείρισης ρεσεψιόν ξενοδοχείων, bungalows, studios ή ενοικιαζόμενων δωματίων. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων ανεξαρτήτως μεγέθους, οργάνωσης, και φάσματος υπηρεσιών που προσφέρουν. Εκτός από τη διαχείριση της ρεσεψιόν η εταιρεία μας προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες όπως κορυφαίο σχεδιασμό ιστοσελίδων και online κρατήσεις που ανεβάζουν την προβολή της μονάδας σε άλλο επίπεδο.

Τα προϊόντα μας αναπτύχθηκαν από προσωπικό με μακρόχρονη εμπειρία στο τομέα δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ευκολία εκμάθησης και την απλότητα χρήσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Είναι σχεδιασμένα με σύγχρονα εργαλεία έτσι ώστε να προσαρμόζονται στις σύγχρονες απαιτήσεις και να προσφέρουν ευελιξία και επεκτασιμότητα.