Συνδεθείτε σαν πελάτης

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης που σας έχουν δοθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στη περιοχή μελών

Ενημερώσεις

κατεβάστε τις ενημερώσεις των εφαρμογών σας εύκολα και γρήγορα.

Προσωποποιημένη Ενημέρωση

Ενημέρωση αποκλειστικά για κάθε μέλος για θέματα που τον αφορούν

Σύνδεση Πελατών
  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Αρχική / ΠΡΟΪΟΝΤΑ / Εξοπλισμός / Εκτυπωτές Καρτών και Barcode

Εκτυπωτές Καρτών και Barcode

Οι εκτυπωτές καρτών και αυτοκόλλητων ετικετών γραμμωτού κώδικα συνδέονται με τις εφαρμογές που διαθέτει η ADAsoft με σκοπό την αυτοματοποίηση χρονοβόρων διαδικασιών και βελτίωση της εξυπηρέτησης προς τον πελάτη. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργείτε κάρτες πελατών ή αυτοκόλλητες ετικέτες για κάθε χρήση επιλέγοντας την μορφή τους όπως ακριβώς ταιριάζει στις ανάγκες σας.
 

 

Με τους εκτυπωτές γραμμωτού κώδικα είναι δυνατή η δημιουργία απλών ή αυτοκόλλητων ετικετών που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις λειτουργίας της επιχείρησής σας, ανεξάρτητα αν απαιτείται εκτύπωση barcode πάνω στην ετικέτα ή άλλου περιεχομένου.  Η ADAsoft έχει ενσωματώσει τη λειτουργία των συσκευών αυτών στις εφαρμογές της έτσι ώστε να προσφέρει ευελιξία και ταχύτητα στους πελάτες της.   Οι ετικέτες αυτές βρίσκουν εφαρμογή σε μια πληθώρα λειτουργιών που αφορούν στη διαχείριση, σήμανση και έλεγχο διαδικασιών μιας επιχείρησης ξενοδοχείου, κάμπινγκ ή ενοικίασης αυτοκινήτων.

Αν είστε υπεύθυνος ρεσεψιόν μπορείτε να επιταγχύνετε τις διαδικασίες άφιξης, παραμονής και αναχώρησης χρησιμοποιώντας ετικέτες με barcode για τον πελάτη.  Αν διαχειρίζεστε ενοικιάσεις αυτοκινήτων μπορείτε να μετατρέψετε το κλειδί του αυτοκινήτου σε κάρτα αναγνώρισης της ενοικίασης, βελτιστοποιώντας την εξυπηρέτηση προς τον πελάτη κατά την παράδοση και την επιστροφή. Καθώς ο σχεδιασμός και η διαχείριση των ετικετών αυτών ενσωματώνονται σε όλες τις εφαρμογές μας υπάρχει η δυνατότητα σχεδίασης οποιασδήποτε μορφής ετικέτας ικανοποιεί τις απαιτήσεις των καινοτόμων ιδεών που έχετε για την επιχείρησή σας.

Οι εφαρμογές της ADAsoft συνεργάζονται με μια μεγάλη γκάμα συσκευών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της αγοράς οι οποίες προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση και ευκολία στο χειρισμό.  Οι εκτυπωτές έχουν πολύ μικρό βάρος και εργονομικό σχεδιασμό, ενώ διατίθενται σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με τις επιθυμητές διαστάσεις των ετικετών και την ταχύτητα εκτύπωσης. Οι εκτυπωτές ετικετών γραμμωτού κώδικα ρυθμίζονται από το τεχνικό προσωπικό της ADAsoft έτσι ώστε να λειτουργούν ιδανικά στο περιβάλλον των εφαρμογών που σας προσφέρουμε.

 
 

Οι εκτυπωτές καρτών είναι συσκευές που τροφοδοτούνται με το πλαστικό της κάρτας και μέσα σε δευτερόλεπτα την παραδίδουν έτοιμη προς τελική χρήση. Η σχεδίαση των καρτών αυτών γίνεται κατ' απαίτηση των αναγκών που καλούνται να εξυπηρετήσουν.  Είναι δυνατή η εκτύπωση της φωτογραφίας του πελάτη, barcode μίας ή δύο διαστάσεων και φυσικά όσων στοιχείων του πελάτη είναι απαραίτητο να εμφανίζονται στην κάρτα. Οι εφαρμογές διαχείρισης ρεσεψιόν της ADAsoft διαθέτουν ενσωματωμένες λειτουργίες τόσο για την λήψη φωτογραφιών των πελατών, αν απαιτείται, όσο και για την παραμετροποιημένη εκτύπωση τέτοιων καρτών.  Συνεργάζονται με μια μεγάλη γκάμα συσκευών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της αγοράς και προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση και ευκολία στο χειρισμό. Οι εκτυπωτές καρτών διαθέτουν χαρακτηριστικά ικανά να ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη.  Έχουν πολύ μικρό βάρος και εργονομικό σχεδιασμό, ενώ η ταχύτητά τους εντυπωσιάζει σε σχέση με το παραγόμενο αποτέλεσμα.

Η χρήση της κάρτας που παράγεται από τις συσκευές αυτές βρίσκει εφαρμογή σε μια πληθώρα διαδικασιών λειτουργίας που αφορούν κυρίως τουριστικές επιχειρήσεις.  Ανάλογα με τη σχεδίαση της κάρτας, μπορεί να χρησιμοποιείται για είσοδο ή έξοδο από φυλασσόμενους χώρους, για ταυτοποίηση παραμενόντων, για αγορά προΪοντων από χώρους εστίασης ή λιανικής πώλησης εντός της τουριστικής μονάδας καθώς και για έλεγχο πρόσβασης σε διάφορα σημεία της.  Η χρήση τέτοιων καρτών επιταγχύνει τις διαδικασίες διαχείρισης πελατών, προσφέρει αξιοπιστία στις συναλλαγές και βελτιώνει την εικόνα της επιχειρήσης προς τον πελάτη.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τη λειτουργικότητα του εξοπλισμού μας προσαρμοσμένη στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης