Συνδεθείτε σαν πελάτης

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης που σας έχουν δοθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στη περιοχή μελών

Ενημερώσεις

κατεβάστε τις ενημερώσεις των εφαρμογών σας εύκολα και γρήγορα.

Προσωποποιημένη Ενημέρωση

Ενημέρωση αποκλειστικά για κάθε μέλος για θέματα που τον αφορούν

Σύνδεση Πελατών
  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Αρχική / ΛΥΣΕΙΣ / για Τουριστικές Μονάδες / Λύσεις για Studios & Bungalows

Λύσεις για Studios & Bungalows

Εύχρηστες λύσεις για Studios & Bungalows

Με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών κάθε τύπου καταλύματος αναπτύξαμε ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες απαιτήσεις λειτουργίας μέσω εξαιρετικά απλού χειρισμού


Η εταιρεία μας διαθέτει την πλέον ευέλικτη και εύχρηστη λύση στην αγορά λογισμικού διαχείρισης ρεσεψιόν ξενοδοχείων, bungalows, studios ή ενοικιαζόμενων δωματίων. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων ανεξαρτήτως μεγέθους, οργάνωσης, και φάσματος υπηρεσιών που προσφέρουν. Εκτός από τη διαχείριση της ρεσεψιόν προσφέρονται επιπρόσθετες λύσεις που αφορούν διαχείριση χώρων εστίασης και λιανικής πώλησης, έλεγχο προσβασιμότητας και αυτοματοποίησης διαδικασιών, κορυφαίο σχεδιασμό ιστοσελίδων καθώς και online κρατήσεις που ανεβάζουν την προβολή της μονάδας σας σε άλλο επίπεδο.

Τα προϊόντα μας αναπτύχθηκαν από προσωπικό με μακρόχρονη εμπειρία στο τομέα δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ευκολία εκμάθησης και την απλότητα χρήσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Είναι σχεδιασμένα με σύγχρονα εργαλεία έτσι ώστε να προσαρμόζονται στις σύγχρονες απαιτήσεις και να προσφέρουν ευελιξία και επεκτασιμότητα.