Συνδεθείτε σαν πελάτης

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης που σας έχουν δοθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στη περιοχή μελών

Ενημερώσεις

κατεβάστε τις ενημερώσεις των εφαρμογών σας εύκολα και γρήγορα.

Προσωποποιημένη Ενημέρωση

Ενημέρωση αποκλειστικά για κάθε μέλος για θέματα που τον αφορούν

Σύνδεση Πελατών
  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ετικέτες

Η χρήση των αυτοκόλλητων ετικετών γραμμωτού κώδικα στις διαδικασίες διαχείρισης ρεσεψιόν αποτελεί μία πρωτοπορία της ADAsoft με σκοπό την αυτοματοποίηση χρονοβόρων διαδικασιών και τη βελτίωση της εικόνας της επιχείρησης προς τον πελάτη.  Τώρα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μία τεράστια γκάμα  αυτοκόλλητων ετικετών κάθε μεγέθους προσαρμόζοντας την εκτύπωσή τους όπως ακριβώς ταιριάζει στις ανάγκες σας.
 

Εφαρμογή

Οι ετικέτες αυτές βρίσκουν εφαρμογή σε μια πληθώρα λειτουργιών που αφορούν στη διαχείριση, σήμανση και έλεγχο διαδικασιών μιας ρεσεψιόν ξενοδοχείου, κάμπινγκ ή ενοικίασης αυτοκινήτων.  Οι ετικέτες εκτυπώνονται ταχύτητα από ειδικούς εκτυπωτές ετικετών που προμηθεύει η εταιρεία μας, καθιστώντας δυνατή τη δημιουργία αυτοκόλλητων ή μη ετικετών που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις λειτουργίας της μονάδας.  Στις ετικέτες αυτές είναι δυνατή η εκτύπωση κώδικα barcode μίας ή δύο διαστάσεων για ταχύτατη ανάκτηση πληροφοριών μέσω συσκευών ανάγνωσης barcode καθώς και κείμενο ή σύμβολα σύμφωνα με τη μορφή που επιθυμεί η επιχείρηση.

Χαρακτηριστικά

Το υλικό των ετικετών είναι χάρτινο, πλαστικό ή μεταλιζέ ενώ οι ετικέτες μπορούν να είναι αυτοκόλλητες ή απλές.  Μπορεί να γίνει επιλογή οποιουδήποτε χρώματος πέραν του λευκού, να είναι περφορέ από κατασκευής ή κομμένες σε προκαθορισμένο σημείο, έτσι ώστε τμήματα της ίδιας ετικέτας να αποσπώνται, και μπορούν να είναι κενές ή προεκτυπωμένες.

Λύσεις

Η επιλογή και χρήση της κατάλληλης ετικέτας δίνει λύσεις σε χρόνια προβλήματα συνωστισμού και εξυπηρέτησης μιας ρεσεψιόν αλλά και ελέγχου παραμενόντων κυρίως σε τουριστικές μονάδες όπως τα κάμπινγκ. Με την αντιστοίχιση μιας αυτοκόλλητης ετικέτας στα έγγραφα του πελάτη, δεν απαιτείται πλέον η καταχώρηση των στοιχείων του τη στιγμή που πίσω ενδεχομένως να σχηματίζονται ουρές αλλά σε δεύτερο χρόνο όταν η ρεσεψιόν έχει αποφορτιστεί. Επίσης δημιουργώντας μέσω της ετικέτας μία κάρτα πελάτη ή καρτελάκι μέσου διαμονής είναι πολύ εύκολη η ταυτοποίηση και ο έλεγχος παραμενόντων καθώς και οι υπηρεσίες που χρησιμοποιούν. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα των ετικετών για τη δική σας ρεσεψιόν.

Διασφάλιση ποιότητας

Καθώς υπάρχει στην αγορά πληθώρα προμηθευτών ετικετών, η εταιρεία μας φροντίζει ώστε να φτάνουν στους πελάτες της ετικέτες άριστης ποιότητας για να διασφαλίζεται η σωστή συνεργασία με τους αντίστοιχους εκτυπωτές και η αποφυγή προβληματικής λειτουργίας που πολύ συχνά συναντάται λόγω των πολλών παραμέτρων εκτύπωσης που εμπλέκονται.  Το τμήμα διασφάλισης ποιότητας της ADAsoft ελέγχει παράγοντες όπως η ποιότητα υλικών, η σωστή περιέλιξη των ετικετών στα ρολά και η κατάλληλη ευκαμψία του υλικού ανάλογα με την καμπυλότητα που πρέπει να δοθεί βάσει αριθμού και μεγέθους ετικετών ανά ρολό.  Η σωστή επιλογή παραμέτρων όπως οι παραπάνω προλαμβάνει συνήθεις δυσλειτουργίες όπως εμπλοκή εκτυπωτή, κακή ποιότητα εκτύπωσης, έλλειψη αντοχής παραγόμενης ετικέτας και πολλών άλλων προβλημάτων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε το προσωπικό της εταιρείας μας να σας βοηθήσει στη επιλογή της κατάλληλης ετικέτας που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις σας