Συνδεθείτε σαν πελάτης

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης που σας έχουν δοθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στη περιοχή μελών

Ενημερώσεις

κατεβάστε τις ενημερώσεις των εφαρμογών σας εύκολα και γρήγορα.

Προσωποποιημένη Ενημέρωση

Ενημέρωση αποκλειστικά για κάθε μέλος για θέματα που τον αφορούν

Σύνδεση Πελατών
  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Αρχική / ΕΤΑΙΡΕΙΑ / Ιστορικό

Ιστορικό

Η ADAsoft ξεκίνησε την πορεία της από το μεράκι των δημιουργών της με σκοπό την ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων υψηλών προδιαγραφών που παρέχουν ουσιαστικές λύσεις σε επιχειρήσεις τουριστικών μονάδων, χώρων εστίασης, λιανικής πώλησης και ενοικίασης αυτοκινήτων ενώ παρέχει υπηρεσίες εταιρικής προβολής σχεδιάζοντας ιστοσελίδες υψηλού επιπέδου.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 και μέσα σε λίγα χρόνια έχει κατορθώσει να κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των κάμπινγκ, καθώς είναι πρώτη σε εγκαταστάσεις ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης ρεσεψιόν, ενώ συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά στους κλάδους των Ξενοδοχείων και των καταστημάτων Εστίασης και Λιανικής Πώλησης, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε να δραστηριοποιείται και στον κλάδο ενοικιάσεως αυτοκινήτων παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης στόλου. 

Σκοπός της εταιρείας είναι η ανάπτυξη εφαρμογών που καλύπτουν πλήρως ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της, παρέχοντας ταυτόχρονα εξαιρετική απλότητα στη χρήση έτσι ώστε η λειτουργία τους να καθίσταται δυνατή και από χρήστες μη εξοικειωμένους με την τεχνολογία της πληροφορικής, δίνοντας παράλληλα απόλυτη προτεραιότητα στην υποστήριξη των πελατών μας κάτι που αποτελεί και συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας.

Στην πληρότητα και λειτουργικότητα των εφαρμογών της ADAsoft συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό η ουσιαστική συμμετοχή των επαγγελματιών του χώρου στους οποίους απευθύνεται, έχοντας τροφοδοτήσει όλα αυτά τα χρόνια την εταιρεία με πολύτιμες πληροφορίες.  Για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, συλλέγουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και τις ενσωματώνουμε στα προϊόντα μας. Η επιμονή της ADAsoft για ικανοποίηση όλων των αναγκών των πελατών της έχει σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη ποιοτικών και ολοκληρωμένων εφαρμογών στους τομείς δραστηριοποίησής της.

Η πολυετής μας πλέον εμπειρία όχι μόνο στο χώρο της πληροφορικής αλλά και στο τομέα ανάλυσης επιχειρηματικών απαιτήσεων έχει καταστήσει την εταιρεία μας πρωτοπόρο στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα οργάνωσης και μηχανογράφησης.  Ο συνδυασμός της γνώσης μαζί με τον ενθουσιασμό της επαγγελματικής μας ομάδας δίνουν ώθηση στην εταιρεία μας και αποτελούν εγγύηση για την επίτευξη των στόχων της που δεν είναι άλλοι από την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών μας.

Πολύ σημαντική παράμετρος στον χώρο της πληροφορικής είναι η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού μας και η συνεχής παρακαλούθηση και ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών με απώτερο στόχο την ανάπτυξη ποιοτικότερων εφαρμογών προς όφελος των πελατών μας.  Μέσω εξειδικευμένης έρευνας στους τομείς δραστηριοποίησής μας προσπαθούμε να βελτιστοποιούμε τη λειτουργικότητα των εφαρμογών που αναπτύσσει η ADAsoft καθώς αρχή μας αποτελεί ότι καμία λύση πληροφορικής δεν μπορεί να γίνει βέλτιση χωρίς διαρκή εξέλιξη.

Πέραν των δικών της προϊόντων η εταιρεία προμηθεύει τους πελάτες της με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για τη διασύνδεση τους με διάφορα επιπρόσθετα module των εφαρμογών της ενώ ταυτόχρονα αντιπροσωπεύει πρωτοποριακά προϊόντα του εξωτερικού.  Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο της πληροφορικής, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας και να ικανοποιούμε κάθε τους ανάγκη, πριν ακόμα αυτές προκύψουν.

Παρακολουθήστε την παρουσίαση της εταιρείας μας: