Συνδεθείτε σαν πελάτης

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης που σας έχουν δοθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στη περιοχή μελών

Ενημερώσεις

κατεβάστε τις ενημερώσεις των εφαρμογών σας εύκολα και γρήγορα.

Προσωποποιημένη Ενημέρωση

Ενημέρωση αποκλειστικά για κάθε μέλος για θέματα που τον αφορούν

Σύνδεση Πελατών
  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Αρχική / ΛΥΣΕΙΣ / Διαδικτυακή Εταιρική Παρουσιάση

Διαδικτυακή Εταιρική Παρουσιάση

Σχεδίαση με δημιουργικότητα και φαντασία

Δημιουργούμε ευρηματικές ιστοσελίδες με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία που ανεβάζουν την εταιρική σας προβολή σε άλλο επίπεδο. Μεταφέρουμε με μοναδικό τρόπο το όραμα και την αισθητική σας στους πελάτες σας!


Η εταιρεία μας μέσα από ένα ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών δημιουργεί για εσάς ιστοσελίδες με ξεχωριστή ταυτότητα, χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα εργαλεία διαχείρισης περιεχομένου προβάλλοντας την επιχείρησή σας και προωθώντας τα μηνύματα που θέλετε να περάσετε στους πελάτες σας. Στόχος είναι ο σχεδιασμός της εταιρικής προβολής με έμπνευση, που μεταφέρει το όραμα και την αισθητική σας στους πελάτες σας.

Οι ιστοσελίδες που αναπτύσσει η εταιρεία μας ακολουθούν το responsive web design, μια νέα τεχνική η οποία επιτρέπει την “προσαρμογή” της ιστοσελίδας, ανάλογα με την συσκευή στην οποία εμφανίζεται. Καθώς οι συσκευές tablets αλλά και τα τηλέφωνα τύπου smartphones έχουν κερδίσει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της αγοράς και πλησιάζουν σε πωλήσεις τους υπολογιστές και τα laptop, είναι εξίσου σημαντικό η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται σωστά και στους χρήστες αυτών των συσκευών.

Για τουριστικές μονάδες αλλά και επιχειρήσεις ενοικιάσεως αυτοκινήτων που έχουν ήδη αναπτύξει ιστοσελίδα, η εταιρεία μας προσφέρει σύστημα online κρατήσεων που προσαρμόζεται στην υφιστάμενη ιστοσελίδα της επιχείρησης. Το σύστημα eReservations έχει δυνατότητα σύνδεσης πραγματικού χρόνου με την εφαρμογή διαχείρισης ρεσεψιόν που προσφέρει η εταιρεία μας έτσι ώστε ο επιχειρηματίας να έχει την πλήρη εικόνα των κρατήσεών του ανά πάσα στιγμή. Η πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία λογισμικού έτσι ώστε ο πελάτης να μπορεί να έχει σωστή πληροφόρηση ακόμα και για τυχόν εκπτώσεις που δικαιούται ανάλογα με τις υπηρεσίες που επιθυμεί.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του συστήματος online κρατήσεων eReservations για περισσότερες λεπτομέρειες!!