Συνδεθείτε σαν πελάτης

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης που σας έχουν δοθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στη περιοχή μελών

Ενημερώσεις

κατεβάστε τις ενημερώσεις των εφαρμογών σας εύκολα και γρήγορα.

Προσωποποιημένη Ενημέρωση

Ενημέρωση αποκλειστικά για κάθε μέλος για θέματα που τον αφορούν

Σύνδεση Πελατών
  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Αρχική / ΠΡΟΪΟΝΤΑ / Αναλώσιμα / Πλαστικές Κάρτες

Πλαστικές Κάρτες

Πλαστικές κάρτες για κάθε χρήση

Εκσυγχρονίστε την επιχείρησή σας με ID cards, loyalty cards, κάρτες μελών, εκπτωτικές κάρτες, κάρτες κλειδιά, key tags και κάρτες ελέγχου πρόσβασης για οποιαδήποτε χρήση με μόνο περιορισμό τη φαντασία σας!


Οι πλαστικές κάρτες βρίσκουν εφαρμογή σε πλήθος διαδικασιών όπως ο έλεγχος πρόσβασης, η χρήση υπηρεσιών και προϊόντων, η ταυτοποίηση και συλλογή πόντων, η παροχή προνομιακών εκπτώσεων, η εγγραφή μελών και η διαφήμιση των δραστηριοτήτων της επιχείρησης ή χορηγών.  Με τη χρήση καρτών εξασφαλίζεται ότι οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης χρησιμοποιούνται μόνο από πελάτες της, αυξάνοντας έτσι την ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών και την κερδοφορία ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιούνται οι απαιτούμενοι ανθρώπινοι πόροι για υπηρεσίες ελέγχου και φύλαξης καθώς και οι φθορές / ζημιές των εγκαταστάσεων της μονάδας.

Οι κάρτες χρησιμοποιούνται έτσι ώστε ο πελάτης να έχει δυνατότητα πρόσβασης σε πόρτες, τουρνικέ, μπάρες ασφαλείας και θυρίδες φύλαξης.  Mέσω της κάρτας ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιεί αγαθά και υπηρεσίες τις οποίες είτε δικαιούται ή έχει προπληρώσει όπως πάρκινγκ, χώρους πλυντηρίων, all-inclusive διατροφή ή ακόμα και χρήση των ντους.  Επίσης, οι πελάτες που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια που θέτει η επιχείρηση μπορούν να λαμβάνουν κάρτες μέλους για εκπτώσεις, συλλογή πόντων ή άλλα προνόμια.   Τέλος με την επίδειξη κάρτας που έχει κατάλληλη σήμανση επιτυγχάνεται η ταυτοποίηση από το προσωπικό ασφαλείας καθώς πάνω στην κάρτα υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης της φωτογραφίας του πελάτη.   Οι πλαστικές κάρτες βρίσκουν εφαρμογή σε πλήθος διαδικασιών ενώ ενσωματώνουν τεχνολογία με την οποία είναι δυνατή η χρήση τους για την κάλυψη οποιασδήποτε ιδιαίτερης ανάγκης σας.

Οι πλαστικές κάρτες χωρίζονται σε εκείνες που φέρουν ηλεκτρονικό μηχανισμό (RFID) με τον οποίο γίνεται ανέπαφη ανάγνωση των στοιχείων που περιέχουν από ειδικό εξοπλισμό, σε αυτές που φέρουν barcode μίας ή δύο διαστάσεων όπου η ανάγνωση γίνεται με τις συσκευές ανάγνωσης γραμμωτού κώδικα και τέλος σε εκείνες που λειτουργούν με μαγνητική λωρίδα στο πίσω μέρος της κάρτας. Τα γραφικά της κάρτας διαμορφώνονται κατ' απαίτηση του πελάτη ενώ πάνω τους μπορεί να εκτυπωθεί το λογότυπο της επιχείρησης, μηνύματα, σχέδια, φωτογραφίες και οποιαδήποτε άλλη επιθυμητή σήμανση.  Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης των πλαστικών καρτών στο χώρο της επιχείρησης με χρήση εκτυπωτών που ετοιμάζουν την κάρτα για παράδοση στον πελάτη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.  Τα συστήματα της ADAsoft υποστηρίζουν ακόμα και τη λήψη φωτογραφιών του πελάτη και εκτύπωσή τους πάνω στην πλαστική του κάρτα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τη μεγάλη ποικιλία καρτών που διατίθενται και να επιλέξετε την κατάλληλη κάρτα που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης