Συνδεθείτε σαν πελάτης

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης που σας έχουν δοθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στη περιοχή μελών

Ενημερώσεις

κατεβάστε τις ενημερώσεις των εφαρμογών σας εύκολα και γρήγορα.

Προσωποποιημένη Ενημέρωση

Ενημέρωση αποκλειστικά για κάθε μέλος για θέματα που τον αφορούν

Σύνδεση Πελατών
  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Αρχική / BANNERS /Είπαν για εμάς

Είπαν για εμάς

Camping Armenistis - Χαλκιδική

Η συνεργασία μας με την εταιρεία ADAsoft και η εγκατάσταση της εφαρμογής eCamping στην ρεσεψιόν μας έλυσε σημαντικά προβλήματα διαχείρισης και απλοποίησε τις χρονοβόρες διαδικασίες που μας ταλαιπωρούσαν χρόνια.

Αντώνης Σταμπολίδης

Simos Camping – Ελαφόνησος, Λακωνία

Η συνεργασία μας με την ADAsoft και η χρήση του προγράμματος "eCamping", είναι εξαιρετική. Όποτε χρειαστήκαμε τους ανθρώπους της εταιρίας ήταν πάντα δίπλα μας. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε και ιδιαίτερα να απασχολήσουμε τους συνεργάτες της ADAsoft καθώς το λογισμικό είναι εύκολο και ιδιαίτερα προσιτό, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν στην καθημερινότητα ενός οργανωμένου κάμπινγκ.

Κωνσταντίνα Καρατζά

Aivaliotis Studios -Σκιάθος

Η εγκατάσταση του eXelsio στην ρεσεψιόν μας έδωσε τελείως νέα πνοή στη καθημερινή λειτουργία της μονάδας μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την άριστη υποστήριξη όποτε χρειαστήκαμε.

Γιάννης Αϊβαλιώτης

Thalatta Camp - Χαλκιδική

Ευχαριστούμε την ADAsoft για την άρτια κάλυψη σε λογισμικό - μηχανογράφηση του Τμήματος Κρατήσεων στο Thalatta Camp καθώς επίσης και για την υπεύθυνη και άμεση τεχνική υποστήριξη.

Μαρία Ιωαννίδου

Camping Tsolis – Λαμπίρι Αχαΐας

Είμαστε χρήστες του προγράμματος eCamping από το 2010. Ειλικρινά αναρωτιόμαστε πως πορευόμασταν χωρίς αυτό. Είναι ένα ιδιαίτερα εύχρηστο πρόγραμμα το οποίο δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις υπολογιστή. Μας έχει γίνει απαραίτητο και χρήσιμο, ενδεικτικά να αναφέρω για τη καταχώρηση των στοιχείων των πελατών μας, την ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα των χώρων μας κ.α. Είναι πραγματικό εργαλείο για την εικόνα της επιχείρησής μας καθώς μας πληροφορεί για το κόστος της διαμονής του κάθε πελάτη και για τη προκαταβολή ή εξόφληση των λογαριασμών. Επίσης μας δίνει στοιχεία από τη καρτέλα του πελάτη εύκολα και γρήγορα.

Κωνσταντίνος Τσώλης

Diosmarini Boutique Studios - Αμοργός

Πρόκειται για μία συνεργασία από την οποία έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι. Η εφαρμογή eXelsio έχει βελτιώσει κατά πολύ την λειτουργία της μονάδας μας καθώς πέρα από την ευκολία στη χρήση και την τάξη που έχει μπει στη ρεσεψιόν, έχουμε πολύτιμη πληροφόρηση και στατιστικά που μας διευκολύνουν αφάνταστα ενώ το προσωπικό της ADAsoft μας παρέχει εξαιρετική υποστήριξη.

Ράνια Θηραίου