Συνδεθείτε σαν πελάτης

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης που σας έχουν δοθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στη περιοχή μελών

Ενημερώσεις

κατεβάστε τις ενημερώσεις των εφαρμογών σας εύκολα και γρήγορα.

Προσωποποιημένη Ενημέρωση

Ενημέρωση αποκλειστικά για κάθε μέλος για θέματα που τον αφορούν

Σύνδεση Πελατών
  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Αρχική / ΠΡΟΪΟΝΤΑ / Εξοπλισμός / Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης

Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης

Ο εξοπλισμός ελέγχου πρόσβασης χώρων και ασφάλειας δεδομένων που προμηθεύει η ADAsoft στοχεύει αφενός στην προστασία των εγκαταστάσεων μιας επιχείρησής από άτομα ξένα προς την πελατεία της και αφετέρου στη διασφάλιση των ευαίσθητων δεδομένων στα συστήματα μηχανογράφησης με σκοπό την ελεγχόμενη πρόσβαση σε εφαρμογές μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό.  

Έλεγχος πρόσβασης

Ο έλεγχος πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μιας επιχείρησης είναι πολύ σημαντικός για την προστασία χώρων από μη εξουσιοδοτημένη χρήση καθώς οδηγεί σε αύξηση εσόδων και ποιότητας υπηρεσιών ενώ συγχρόνως ελαχιστοποιεί τις φθορές και το κόστος συντήρησης. Οι αυτόματες μπάρες ασφαλείας εξασφαλίζουν την πρόσβαση οχημάτων πελατών στους χώρους στάθμευσης της επιχείρησης. Αντίστοιχα, τα τουρνικέ εξασφαλίζουν ελεγχόμενη πρόσβαση ατόμων σε χώρους επιλογής της επιχείρησης. Τέλος, αντίστοιχα συστήματα ηλεκτρονικών κλειδαριών που τοποθετούνται σε πόρτες δωματίων ξενοδοχείων επιτρέπουν την πρόσβαση στον πελάτη στο δωμάτιο που έχει ενοικιάσει. Η πρόσβαση μέσω που παραπάνω εξοπλισμού επιτυγχάνεται μέσω ανάγνωσης καρτών που φέρουν RFID, μαγνητική λωρίδα ή barcode.  Εκτός από τους πιο πάνω βασικούς τύπους εξοπλισμού ελέγχου πρόσβασης υπάρχει πληθώρα μοντέλων που διαθέτει η εταιρεία μας έτσι ώστε να ικανοποιούνται απόλυτα οι ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε εγκατάστασης.

Ασφάλεια εφαρμογών και δεδομένων

Πολύ σημαντικός παράγοντας σε μια επιχείρηση είναι η διασφάλιση των δεδομένων της από κακή χρήση ή παραποίηση, ηθελημένη ή μη, που αφορά κυρίως τα οικονομικά της στοιχεία. Με τους αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων επιτυγχάνεται η γρήγορη πρόσβαση και ταυτοποίηση των χρηστών των εφαρμογών ή του συστήματος ePOS που διαθέτει η εταιρεία μας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τη λειτουργικότητα του εξοπλισμού μας προσαρμοσμένη στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης