Συνδεθείτε σαν πελάτης

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης που σας έχουν δοθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στη περιοχή μελών

Ενημερώσεις

κατεβάστε τις ενημερώσεις των εφαρμογών σας εύκολα και γρήγορα.

Προσωποποιημένη Ενημέρωση

Ενημέρωση αποκλειστικά για κάθε μέλος για θέματα που τον αφορούν

Σύνδεση Πελατών
  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Αρχική / ΛΥΣΕΙΣ / για Χώρους Εστίασης / Λύσεις για Beach/Pool Bars

Λύσεις για Beach/Pool Bars

Ολοκληρωμένες λύσεις παραγγελιοληψίας

Η εταιρεία μας προσφέρει σε επιχειρήσεις εστίασης όπως beach bar και pool bar, εύχρηστες και αξιόπιστες λύσεις μηχανοργάνωσης. Ο νέος σχεδιασμός και η βελτιωμένη λειτουργικότητα των προσφερομένων λύσεων έχουν υλοποιηθεί με πρωταρχικά κριτήρια τη σταθερότητα και την ευκολία στο χειρισμό. Οι λειτουργίες του καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων και παραμετροποιούνται ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, εξασφαλίζοντας την αδιάκοπη λειτουργία του ακόμη και σε περιπτώσεις αποσύνδεσης από το υπόλοιπο σύστημα.  Οι λύσεις μας εξυπηρετούν πλήρως τις πιο απαιτητικές ανάγκες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου η αυτόματη παραγγελιοληψία και η διαχείριση παραγγελιών αποτελούν πολύ σημαντικά στοιχεία που αποσκοπούν στη βελτίωση της λειτουργικότητας καλύπτοντας όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της επιχείρησής σας.  Στο επίκεντρο του σχεδιασμού των λύσεών μας βρίσκεται ο επιχειρηματίας, οι χρήστες και οι πελάτες σας.

Εκσυγχρονισμός

Εμπιστευτείτε τη λύση που προσφέρουμε για να εκσυγχρονίσετε το beach μπαρ ή το pool μπαρ σας και να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας, σερβίροντας τους πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.  Η σταθερή και αξιόπιστη λειτουργία των συστημάτων μας σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε με ασφάλεια και ευκολία όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας, βελτιώνοντας έτσι τις υπηρεσίες που παρέχετε και μεγιστοποιώντας την ικανοποίηση των πελατών σας. Παράλληλα η επιχείρηση διασφαλίζει τις οικονομικές της συναλλαγές καθώς με την εισαγωγή τέτοιας τεχνολογίας συνδέονται οι αγορές των πελατών με την αποθήκη του μπαρ αυτοματοποιώντας έτσι την ασφάλεια και παρακολούθηση των οικονομικών στοιχείων της.

Ευχρηστία & ευελιξία

Η ADAsoft προσφέρει πακέτα λογισμικού και εξοπλισμού Point of Sales που διαθέτουν την απαραίτητη ευελιξία ώστε να προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Οι λύσεις αυτόματης παραγγελιοληψίας της εταιρείας μας εστιάζουν στην απλότητα χειρισμού έτσι ώστε να είναι άμεση η εξοικείωση στο χειριστή, ανεξάρτητα από τις ικανότητές του και την εμπειρία του σε αντίστοιχα συστήματα. Τα προσφερόμενα πακέτα συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την ευχρηστία, αφού μέσα σε λίγα λεπτά ο μπαρμαν ή ο σερβιτόρος το χρησιμοποιεί με άνεση και σιγουριά.

Πληρότητα λειτουργιών

Συγκριτικό πλεονέκτημα της λύσης που προσφέρει η εταιρεία μας αποτελεί ο συνδυασμός της ευκολίας στη χρήση με την πληρότητα λειτουργιών.  Ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας επιλέξτε ανάμεσα από μια πληθώρα λειτουργιών όπως ασύρματη παραγγελιοληψία, πλάνο καταστήματος και παραλίας ή πισίνας, διαχείριση παραγγελιών, διαχείριση οικονομικών στοιχείων, εκτυπωτές και οθόνες παρασκευαστηρίου και διαχείριση αποθήκης που στοχεύουν στην βέλτιστη διαχείριση πόρων, στην αναβάθμιση των υπηρεσιών σας και στην αύξηση της κερδοφορίας σας.  Τέλος, η προσφερόμενη λύση παρέχει απευθείας σύνδεση με το λογισμικό διαχείρισης ρεσεψιόν της ADAsoft δίνοντας τη δυνατότητα πλήρους καθετοποίησης στη περίπτωση που το μπαρ λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων μιας τουριστικής μονάδας.

Το ePOS που αποτελεί το κεντρικό σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας που διαθέτει η εταιρεία μας είναι σχεδιασμένο με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος μας για περισσότερες λεπτομέρειες.