Συνδεθείτε σαν πελάτης

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης που σας έχουν δοθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στη περιοχή μελών

Ενημερώσεις

κατεβάστε τις ενημερώσεις των εφαρμογών σας εύκολα και γρήγορα.

Προσωποποιημένη Ενημέρωση

Ενημέρωση αποκλειστικά για κάθε μέλος για θέματα που τον αφορούν

Σύνδεση Πελατών
  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Αρχική / ΛΥΣΕΙΣ / Λύσεις για Καταστήματα Λιανικής

Λύσεις για Καταστήματα Λιανικής

Ολοκληρωμένη λύση

Η εταιρεία μας διαθέτει ολοκληρωμένη λύση για συστήματα Point Of Sales για καταστήματα λιανικής πώλησης όπως είναι τα εμπορικά καταστήματα, Super Market, Mini Market και καταστήματα με είδη δώρων.  Η προσφερόμενη λύση καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις ενός επιχειρηματία  ενώ διαθέτει την απαραίτητη ευελιξία ώστε να προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησης.  Ο νέος σχεδιασμός και η βελτιωμένη λειτουργικότητα των προσφερομένων συστημάτων έχουν υλοποιηθεί με πρωταρχικά κριτήρια τη σταθερότητα και την ευκολία στο χειρισμό.

Εκσυγχρονισμός

Εμπιστευτείτε τη λύση που προσφέρουμε για να εκσυγχρονίσετε την επιχείρησή σας και να ικανοποιήσετε τους πελάτες σας, εξυπηρετώντας τους πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.  Η σταθερή και αξιόπιστη λειτουργία των συστημάτων μας σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε με ασφάλεια και ευκολία όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας, βελτιώνοντας έτσι τις υπηρεσίες που παρέχετε και ελαχιστοποιώντας την αναμονή των πελατών σας.  Παράλληλα η επιχείρηση διασφαλίζει τις οικονομικές της συναλλαγές καθώς με την εισαγωγή τέτοιας τεχνολογίας συνδέονται οι αγορές των πελατών με την αποθήκη του καταστήματος αυτοματοποιώντας έτσι την ασφάλεια και παρακολούθηση των οικονομικών στοιχείων της.

Ευχρηστία & ευελιξία

Η ADAsoft προσφέρει πακέτα λογισμικού και εξοπλισμού Point of Sales που διαθέτουν την απαραίτητη ευελιξία ώστε να προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Οι λύσεις αυτόματης παραγγελιοληψίας της εταιρείας μας εστιάζουν στην απλότητα χειρισμού έτσι ώστε να είναι άμεση η εξοικείωση στο χειριστή, ανεξάρτητα από τις ικανότητές του και την εμπειρία του σε αντίστοιχα συστήματα. Τα προσφερόμενα πακέτα συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την ευχρηστία, αφού μέσα σε λίγα λεπτά ο μπαρμαν ή ο σερβιτόρος το χρησιμοποιεί με άνεση και σιγουριά.

Πληρότητα λειτουργιών

Συγκριτικό πλεονέκτημα της λύσης που προσφέρει η εταιρεία μας αποτελεί ο συνδυασμός της ευκολίας στη χρήση με την πληρότητα λειτουργιών.  Ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας επιλέξτε ανάμεσα από μια πληθώρα λειτουργιών όπως διαχείριση παραγγελιών, διαχείριση οικονομικών στοιχείων, διαχείριση αποθήκης και ενσωμάτωση τεχνολογίας barcode που στοχεύουν στην βέλτιστη διαχείριση πόρων, στην αναβάθμιση των υπηρεσιών σας και στην αύξηση της κερδοφορίας σας.

Το ePOS που αποτελεί το κεντρικό σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας που διαθέτει η εταιρεία μας είναι σχεδιασμένο με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος μας για περισσότερες λεπτομέρειες.