Συνδεθείτε σαν πελάτης

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης που σας έχουν δοθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στη περιοχή μελών

Ενημερώσεις

κατεβάστε τις ενημερώσεις των εφαρμογών σας εύκολα και γρήγορα.

Προσωποποιημένη Ενημέρωση

Ενημέρωση αποκλειστικά για κάθε μέλος για θέματα που τον αφορούν

Σύνδεση Πελατών
  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Αρχική / ΛΥΣΕΙΣ / για Χώρους Εστίασης / Λύσεις για Αρτοποιεία

Λύσεις για Αρτοποιεία

Ολοκληρωμένο σύστημα Point of Sales

Η εταιρεία μας προσφέρει σε καταστήματα λιανικής πώλησης όπως είναι τα αρτοποιεία, εύχρηστες και αξιόπιστες λύσεις μηχανοργάνωσης. Ο νέος σχεδιασμός και η βελτιωμένη λειτουργικότητα των συστημάτων και εφαρμογών μας έχουν υλοποιηθεί με κριτήρια τη σταθερότητα και την ευκολία στο χειρισμό. Επιλέγοντας εμάς για την μηχανογράφησή σας, αποκτάτε πρόσβαση σε λειτουργίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων και παραμετροποιούνται ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, εξασφαλίζοντας παράλληλα αδιάκοπη λειτουργία.  Η λύση που προσφέρουμε εξυπηρετεί πλήρως τις πιο απαιτητικές ανάγκες των αρτοποιείων όπου η διαχείριση πωλήσεων, αποθήκης και παρασκευαστηρίου αποτελούν πολύ σημαντικά στοιχεία για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του αρτοποιείου καλύπτοντας όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της επιχείρησής σας.  Στο επίκεντρο του σχεδιασμού των λύσεών μας βρίσκεται ο επιχειρηματίας, οι χρήστες και οι πελάτες σας.

Εκσυγχρονισμός

Εμπιστευτείτε τη λύση που προσφέρουμε για να εκσυγχρονίσετε το αρτοποιείο σας και να βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησης προς τους πελάτες σας, εξυπηρετώντας τους πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.  Η σταθερή και αξιόπιστη λειτουργία των συστημάτων μας σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε με ασφάλεια και ευκολία όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας, παρέχοντας έτσι πιο ποιοτικές υπηρεσίες και μεγιστοποιώντας την ικανοποίηση των πελατών σας. Παράλληλα η επιχείρηση διασφαλίζει τις οικονομικές της συναλλαγές καθώς με την εισαγωγή τέτοιας τεχνολογίας συνδέονται οι αγορές των πελατών με την αποθήκη του αρτοποιείου αυτοματοποιώντας έτσι την ασφάλεια και παρακολούθηση των οικονομικών στοιχείων της.

Ευχρηστία & ευελιξία

Η ADAsoft προσφέρει πακέτα λογισμικού και εξοπλισμού Point of Sales που διαθέτουν την απαραίτητη ευελιξία ώστε να προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Οι λύσεις της εταιρείας μας εστιάζουν στην απλότητα χειρισμού έτσι ώστε να είναι άμεση η εξοικείωση στο χειριστή, ανεξάρτητα από τις ικανότητές του και την εμπειρία του σε αντίστοιχα συστήματα. Τα προσφερόμενα πακέτα συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την ευχρηστία, αφού μέσα σε λίγα λεπτά ο υπάλληλος ή ο ιδιοκτήτης το χρησιμοποιεί με άνεση και σιγουριά.

Πληρότητα λειτουργιών

Συγκριτικό πλεονέκτημα της λύσης που προσφέρει η εταιρεία μας αποτελεί ο συνδυασμός της ευκολίας στη χρήση με την πληρότητα λειτουργιών.  Ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας επιλέξτε ανάμεσα από μια πληθώρα λειτουργιών όπως διαχείριση παραγγελιών, διαχείριση οικονομικών στοιχείων, εντολές παρασκευαστηρίου, διαχείριση αποθήκης και ενσωμάτωση τεχνολογίας barcode που στοχεύουν στην βέλτιστη διαχείριση πόρων, στην αναβάθμιση των υπηρεσιών σας και στην αύξηση της κερδοφορίας σας.

Το ePOS που αποτελεί το κεντρικό σύστημα παραγγελιοληψίας που διαθέτει η εταιρεία μας είναι σχεδιασμένο με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος μας για περισσότερες λεπτομέρειες.